Bröllop och lycka

Igår var vi söder om Stockholm och fotade detta vackra brudpar ♥ Det är så härligt att få se glädjen och kärleken mellan två människor på deras stora dag – och extra underbart är det så klart att få hjälpa dem föreviga känslorna och minnena tillsammans med min egen älskling!

Smilefoto är ju vårt gemensamma projekt och S är min högra hand och extra fotograf när vi fotar bröllop. Förutom att vi får fler bilder ur vackra vinklar på det sättet så är det fantastiskt att alltid ha stöd och hjälp av varandra ♥

Smilefoto-wedding-collage

Det vackra paret som gifte sig igår lever i London men valde att gifta sig i Sverige där hennes släkt bor; så många hade rest långt för att kunna dela deras kärlek. Vädret bjöd alla gäster på lite spänning och precis när vi skulle börja fota så kände vi regndropparna falla. Vi var förberedda med vita bröllopsparaplyer till vårt brudpar, men slapp som tur var använda dem under porträttbilderna. Under gruppbilderna blev det dock lite mer hektiskt för att inte alla skulle bli dränkta…

Men vad gör det, för regn i brudkronan betyder ju ett lyckat äktenskap ♥

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Social

Categories

Archives

Menu