Bröllop med marintema

Här kommer äntligen bilder från det vackra bröllopet mellan E&G på Djurönäset i somras. Jag berättade i ett tidigare inlägg om deras pre shoot – och i slutet av augusti var det så dags för den stora dagen!

Det var ett underbart fint bröllop och solen sken från en klarblå himmel. Vackert sommarväder är ju vad alla önskar sig på sin bröllopsdag – utom just bröllopsfotografen! Allra helst skulle man som fotograf vilja kunna välja precis vilken tid fotograferingen ska ske beroende på var solen står, eller välja en dag med lagom mycket moln… Men den lyxen har man inte när man fotar bröllop! Då är det ju så mycket annat som ska fungera för brudparet att man helt enkelt får se till att lösa problemen – oavsett om utmaningen heter regn eller sol!

Tack och lov flyttade sig skuggorna lagom mycket innan fotograferingen så att vi kunde få de vackra vyerna på bild utan att brudparet behövde stå och kisa mot solen, eller få de där hårda skuggorna i ansiktena. Några av resultaten ska ni få se här nedanför – jag själv blir alldeles glad när jag tittar på dem nu när hösten är här ♥

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Social

Categories

Archives

Menu