Välkommen Lilla Hjärtat

Den 30 oktober kom hon äntligen till oss – vårt älskade Lilla Hjärta!

Som vi har längtat! Och nu när hon är här så har hon lindat både mamma och pappa runt sina små, små, lillfingrar. Tänk att något kan vara så perfekt som de där små händerna, fötterna, och – ja hela bebisen ♥

Smilefoto tar föräldraledigt en liten tid framöver tills vi och Lilla Hjärtat har hittat rätt balans och vardagen återvänder. Tills dess kommer vi säkert att posta privata bilder här på bloggen och ni är så klart välkomna att boka fotograferingar för 2016! Presentkort som har förfallodatum under oktober-december 2015 får samtidigt 31 mars 2016 som nytt sista datum.

Nu checkar vi ut ett litet tag för att mysa med vårt lilla underverk ♥

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Social

Categories

Archives

Menu