Några gravidbilder

När vi väntade på Lilla Hjärtat så tog vi förstås bilder på magen. Här ser ni några av de sista bilderna vi hann ta.  Några fler fick ni se i somras, men då var vi inte officiella ännu så vi berättade aldrig vems magen var. Men vissa av er hade visst gissat i alla fall!

Det känns väldigt märkligt att den här lilla människan i min famn har funnits i min mage. Och det känns också märkligt att det inte längre bor någon därinne! Bebis ville till exempel inte att jag drack kalla drycker och jag tänker mig fortfarande för innan jag sväljer ned något kallt. Och det här att jag nu kan ta ett glas vin om jag vill känns overkligt! Vi får se när det blir tid för något sådant – just nu känns det långt borta och inte särskilt prioriterat.

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Social

Categories

Archives

Menu