Julhälsningar från oss

Idag är det fjärde Advent och dags att tända fjärde ljuset i Adventsljusstaken. Vi har inte hunnit med så mycket julfix i år eftersom vårt lilla hjärta mest vill äta och vara nära, som bebisar ska. Men när hon fick en söt tomte-dress av blivande Gudmor och Gudfar så blev det ju absolut nödvändigt att föreviga henne i den ♥ Så här kommer en liten julhälsning från oss!

God-Jul-

 

Efter nyår kommer vi att börja ta några enstaka uppdrag igen. Det kommer till en början vara kortare sessioner där lillan kan följa med, och sedan får vi se hur det går. Vi är ju två föräldrar – och fotografer – så vi tror att vi kommer kunna hjälpas åt och få det att fungera bra.

Nu önskar vi alla våra läsare och kunder en riktigt fin jul- och nyårshelg, och ett riktigt Gott Nytt 2016!

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Social

Categories

Archives

Menu