Klaras ettårskalas

Lilla Klara fyllde ett helt år igår och i helgen blev hon firad med födelsedagskalas och namngivning. Trots en hektisk och händelserik dag tog den lilla familjen sig tid att smita iväg från gäster och firande för att vi skulle få föreviga dagen åt dem ♥

Smilefoto-familjefotograf-Stockholm-Klara-blogg--3Smilefoto-familjefotograf-Stockholm-Klara-blogg-2219Smilefoto-familjefotograf-Stockholm-Klara-blogg-2197Smilefoto-familjefotograf-Stockholm-Klara-blogg-2214Smilefoto-familjefotograf-Stockholm-Klara-blogg-Smilefoto-familjefotograf-Stockholm-Klara-blogg-2217Smilefoto-familjefotograf-Stockholm-Klara-blogg--4Smilefoto-familjefotograf-Stockholm-Klara-blogg-2230

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Social

Categories

Archives

Menu