Skärgårdsbröllop på Utö

Vi hade glädjen att få tillbringa en dag på Utö i sällskap av Adam och Lina som gifte sig där i augusti. Vi fotade deras bröllop åt Ema på Photema.com eftersom hon var dubbelbokad den här dagen.

Solen strålade från en klarblå himmel och Utö visade sig från sin finaste sida. Det skadade inte heller att paret sett ut magiska platser för sina porträttbilder! Vi fick följa med dem under hela deras stora dag. S följde med brudgum och marskalkar på deras förberedelser, och jag själv fick mysa med tjejerna under deras fix.

Smilefoto-fotograf-i-stockholm--2

Smilefoto-fotograf-i-stockholm-3Smilefoto-fotograf-i-stockholm-6Vigseln ägde rum i Utö kyrka och därefter tog vi porträttbilderna. Vanligtvis brukar vi rekommendera att fota porträtten före vigseln (då man inte hunnit gråta i sminket och då man inte heller blir stressad av att gästerna väntar!) men Adam och Lina ville inte se varandra före vigseln så vi fick anpassa planerna. Och det blev väldigt romantiskt och fint!

Smilefoto-fotograf-i-stockholm-12Smilefoto-fotograf-i-stockholm-19-2Smilefoto-fotograf-i-stockholm-13Smilefoto-fotograf-i-stockholm-

Smilefoto-fotograf-i-stockholm-24smilefoto-fotograf-i-stockholm-brollop-sunset-4391

smilefoto-fotograf-i-stockholm-brollop-4547smilefoto-fotograf-i-stockholm-wedding-1405smilefoto-fotograf-i-stockholm-brollop-1244smilefoto-fotograf-i-stockholm-brollop-1561-3smilefoto-fotograf-i-stockholm-brollop-brudbukettsmilefoto-fotograf-i-stockholm-brollop-sunset-1664

Efter mingel och blomkastning var det middag och fest natten lång på värdshuset. Innan vi lämnade dem med deras gäster passade vi på att smita ut i fem minuter och fånga kvällsljuset på bild. ♥

smilefoto-fotograf-i-stockholm-wedding-2

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Social

Categories

Archives

Menu