Bröllop i slottsmiljö

Ett av sommarens första bröllop var mellan J och J som gifte sig i Bettna kyrka i Flen. Det var det första bröllopet som vi fotade åt Ema på Photema.com och bättre uppdrag hade vi inte kunnat starta säsongen med. För mellan dessa två – och deras lilla prinsessa – var det så mycket kärlek att tårarna rann mer än en gång även för fotografen! Det var även ett av de första bröllopen vårt lilla hjärta var med på. Pappa fick sitta i ett eget rum på slottet med henne och jag fick istället låna Emas duktiga second shooter Christian Törnblom som var en hjälte hela dagen!

Vädret var väldigt spännande. Ena sekunden öste det ned, och vi hann bara precis in innan himlen öppnade sig vid flera tillfällen. Tur då att miljön närmast Hedenlunda Slott var så magisk att vi inte behövde gå långt med den fantastiska klänningen ♥

J och J hade även en hemlighet som gjorde allt än så mycket vackrare. Den som tittar noga på bilderna förstår nog vad den var! ♥

smilefoto-fotograf-i-stockholm-3smilefoto-fotograf-i-stockholm-47smilefoto-fotograf-i-stockholm-75smilefoto-fotograf-i-stockholm-127smilefoto-fotograf-i-stockholm-120smilefoto-fotograf-i-stockholm-175smilefoto-fotograf-i-stockholm-182smilefoto-fotograf-i-stockholm-191smilefoto-fotograf-i-stockholm-194smilefoto-fotograf-i-stockholm-266smilefoto-fotograf-i-stockholm-358smilefoto-fotograf-i-stockholm-351smilefoto-fotograf-i-stockholm-394smilefoto-fotograf-i-stockholm-347smilefoto-fotograf-i-stockholm-426smilefoto-fotograf-i-stockholm-473smilefoto-fotograf-i-stockholm-467

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Social

Categories

Archives

Menu