Lifestylefotografering – med bengalkatt

I de flesta förhållanden är det en person som oftast står bakom kameran. En person som lägger mer tid på att fånga de där speciella händelserna; födelsedagar, jular, fester eller bara vardagen. Tyvärr fastnar man själv inte på bild så ofta då; och när familjen sedan ser tillbaka på sina minnen ser det ut som att man inte har varit med alls.

Hos oss är den personen jag. När lillan bytte från liggvagn till sittvagn skar det i hjärtat när jag insåg att det inte finns en enda bild på mig med vagnen och liggdelen. Ni vet den där som bebisen ligger i från födseln till sådär fem-sex månaders ålder.

Sedan dess har vi varit bättre på det där att fånga varandra på bild; men kanske har det gått lite åt andra hållet. För från lillans ettårsdag finns ingen bild på pappan (bara bakifrån och i bakgrunden). Och det finns inte en enda bild på oss tre.

Lite så är det även i den här familjen som jag fick fotografera i helgen. Mamman är en framgångsrik fotograf och bilder på resten av familjen finns det i överflöd. Men bilder där hela familjen är samlade? Nej, det finns inte så många. Därför är jag extra glad att jag fick komma hem till dem och föreviga dem som familj i vardagen. Att de dessutom är en så härlig familj, deras hem en fotografs dröm – och att deras katt gjorde sitt bästa till att stjäla showen – det gjorde ju inget det heller ♥

smilefoto-fotograf-i-stockholm-lifestyle-0395-2

smilefoto-fotograf-i-stockholm-lifestyle-0150smilefoto-fotograf-i-stockholm-lifestyle-0192smilefoto-fotograf-i-stockholm-lifestyle-0159smilefoto-fotograf-i-stockholm-lifestyle-0197smilefoto-fotograf-i-stockholm-lifestyle-0160smilefoto-fotograf-i-stockholm-lifestyle-0183smilefoto-fotograf-i-stockholm-lifestyle-0204smilefoto-fotograf-i-stockholm-lifestylesmilefoto-fotograf-i-stockholm-lifestyle-0387smilefoto-fotograf-i-stockholm-lifestyle-0245smilefoto-fotograf-i-stockholm-lifestyle-0236smilefoto-fotograf-i-stockholm-lifestyle-0255smilefoto-fotograf-i-stockholm-lifestyle-0262-2smilefoto-fotograf-i-stockholm-lifestyle-0271smilefoto-fotograf-i-stockholm-lifestyle-0361smilefoto-fotograf-i-stockholm-lifestyle-0356smilefoto-fotograf-i-stockholm-lifestyle-0372smilefoto-fotograf-i-stockholm-lifestyle-0369smilefoto-fotograf-i-stockholm-lifestyle-0380smilefoto-fotograf-i-stockholm-lifestyle-0325smilefoto-fotograf-i-stockholm-lifestyle-0331smilefoto-fotograf-i-stockholm-lifestyle-0298smilefoto-fotograf-i-stockholm-lifestyle-0292

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Social

Categories

Archives

Menu