Bättre sent än aldrig

För snart två år sedan blev jag certifierad som Beloved/Moment Design-fotograf; men på den tiden fanns inte några såhär fina diplom. Men nu har även jag fått ett att hänga upp i nya studion vi håller på att bygga! ♥ EmmaInverin - Certified Photographer

Här är några av alla de fantastiska stunder vi har fått vara med och fånga tack vare Moment Design ♥

Smilefoto-familjefotograf-Stockholm-22Smilefoto-familj-baby (1 av 4)smilefoto-fotograf-i-stockholm-lifestyle-0255Smilefoto-familjefotograf-Stockholm-44smilefoto-fotograf-i-stockholm-lifestyle-0292Smilefoto-familj-baby (3 av 4)KarinPer20yrs-14KarinPer20yrs-72015-3601Beloved-Smilefoto-parfotografering-

 

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Social

Categories

Archives

Menu